ŁUG-POL Przetwórstwo Warzyw i Owoców Krzysztof Ługowski Żywność i używki » Owoce, warzywaŻywność i używki » Zdrowa żywność |
Nasza firma istnieje już ćwierć wieku, powstała w 1982 roku i jest firmą rodzinną, została założona przez Krzysztofa Ługowskiego. Od początku działalności nasza firma zajmowała się produkcją różnych artykułów spożywczych, między innymi: ćwikły, chrzanu, szczawiu, przecieru pomidorowego, ketchupu, żurku, pieczarek marynowanych, papryki konserwowej , przecieru ogórkowego, ogórków kwaszonych, kapusty kwaszonej. Obecnie nasza firma zajmuje się produkcją kapusty kwaszonej oraz ogórków kwaszonych.
Produkcja oparta była oraz jest na starannie dobranych produktach wyłącznie od polskich rolników. Zasadą bardzo dobrego smaku i bardzo dobrej jakości jest receptura przekazywana przez pokolenia rodzinne. Właśnie dzięki temu nasze produkty są chwalone, przez co pozyskujemy coraz to więcej Klientów. Firma przez cały czas rozwija się i dostosowuje się do potrzeb Klientów jak również ciągle rozwijającego się rynku branży spożywczej. Dlatego nasz zakład produkcyjny dostosowaliśmy do wymogów GMP/GHP, a także rozpoczęliśmy wdrażanie systemu HACCP. Jesteśmy firmą otwartą na nowe kontakty w zakresie kooperacji i handlu. Usytuowanie firmy jest bardzo dogodne dla Klientów, blisko centrum Warszawy |
owoce, warzywa, przetwórstwo owoców, przetwórstwo warzyw, kapusta kwaszona, kapusta kiszona, ogórki kwaszone, ogórki kiszone, mazowieckie, |