europejski rejestr firm - strona główna
strona główna dodaj firmę kontakt Zaloguj się Regulamin
Kategorie
Lokalizacja firm
Polsero Sp. z o.o.
Żywność i używki » Artykuły spożywcze
Żywność i używki » Artykuły spożywcze - produkcja
Wszystkie informacje Opis działalności firmy Dane kontaktowe Lokalizacja na mapie
adres: Lipowa 103, 08-300 Sokołów Podlaski - Mazowieckie
telefon: 257872937
fax: 257872937
http://www.polsero.pl
Opis firmy
Polsero Sp. z o.o. powstała 10 października 1993 r. Założycielem i jednoosobowym właścicielem firmy jest Zbigniew Seroczyński. Jego przygotowanie zawodowe pozwoliło mu powołać i zorganizować spółkę. Wniósł do niej "know-how" w zakresie znajomości technologii przetwórstwa (maszyny i urządzenia, laboratorium, rekrutacja i wyszkolenie pracowników), rynków zbytu i marketingu (określenie listy produktów i cen). Pozwoliło to na uruchomienie produkcji kazeinianów na bazie kazeiny kwasowej.
Oferta firmy
KAZEINA:
KAZEINA KWASOWA SPOŻYWCZA (30 mesh; 60 mesh; 90 mesh)

KAZEINIANY:
KAZEINIAN SODU
KAZEINIAN SODU HV
KAZEINIAN WAPNIA
KAZEINIAN POTASU
KAZEINIAN SODOWO - WAPNIOWY

KONCENTRATY BIAŁEK MLECZNYCH:
MPC 40
MPC 56
MPC 86

KONCENTRATY BIAŁEK SERWATKOWYCH:
WPC 30
WPC 40
WPC 60
WPC 80

MLEKO W PROSZKU:
MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE ADPI EXTRA
MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE ADPI STANDARD
MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE „LODOWE”
MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE „APLI YOG”
MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE „CUKIERNICZE”
MLEKO W PROSZKU PEŁNE
MLEKO W PROSZKU PEŁNE „POLSERO”

SERWATKA W PROSZKU:
SERWATKA SŁODKA W PROSZKU
SERWATKA W PROSZKU DEMI

ZAMIENNIKI MLEKA ODTŁUSZCZONEGO I PEŁNEGO W PROSZKU

MIESZANKI MLECZNE:
PROSZEK MLECZNY PIEKARNICZY
PROSZEK MLECZNY CUKIERNICZY

MIESZANKI MLECZNE WG SPECYFIKACJI KLIENTA
Słowa kluczowe
KAZEINA, Mleko w proszku, Zamienniki mleka,
Lokalizacja na mapie
Formularz kontaktu
Imię, nazwisko / Firma:
Adres email:*
Nr telefonu:
Treść wiadomości:*
Europejski Rejestr Firm - Twoja firma w Internecie       strona główna | dodaj firmę | kontakt | logowanie | regulamin | polityka prywatnosci |